СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

В Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу серед команд вікової категорії WU-13.

17-го грудня в спорткомплексі “Зінедін” проходив Новорічно-Різдвяний турнір з міні-футболу серед дівчат вікової категорії WU-13. У змаганнях прийняло участь 4 команди, а саме : ДЮСШ “Нарцис” м.Хуст, СДЮСШОР м. Ужгород, ДЮСШ “Боржава” с. Пилипець, СК “Верховиночка” м. Міжгір’я. Ігри проходили по коловій системі.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР WU-13 :
СДЮСШОР – СК “Верховиночка” Міжгір’я    5:0
СДЮСШОР – ДЮСШ “Боржава” с. Пилипець    1:0
СДЮСШОР – ДЮСШ “Нарцис” Хуст   3:3 (пен. 0-2)
У останньому та одночасно вирішальному матчі на турнірі підопічні Анастасії Сірмай зустрілись з командою ДЮСШ “Нарцис”. Матч вийшов максимально напруженим та безкомпромісним. У першому таймі кращими на полі були гравчині СДЮСШОР, які пішли на перерву з переможним результатом 3:1. Однак, у другому таймі футболістки з Хуста почали атакувати значно активніше. Команда “Нарцис” все ж таки добилась свого і зрівняла рахунок 3:3. Справа дійшла до серії післяматчевих пенальті де перемогу здобули гравчині ДЮСШ “Нарцис” 2:0.
Як підсумок, команда СДЮСШОР WU-13 посіла друге місце у Новорічно-Різдвяному турнірі з міні-футболу. Організатори змагань визначили вихованку нашої школи Гавуру Анну – найкращою гравчинею турніру.
Також зазначимо, що посеред змагань був проведений виставковий матч у якому зустрілись команди СДЮСШОР Ужгород WU-15 та Збірна Закарпаття WU-15. В складі обох команд перспективні молоді дівчата продемонстрували гарний рівень гри.
До церемонії нагородження також долучились гравчині ЖФК “Минай”, які з радістю завітали на цей турнір та підтримали юних футболісток.
Тренер команди СДЮСШОР WU-13 Анастасія Сірмай : ” Хочу подякувати за такий чудово організований турнір Заступнику голови Закарпатської ОДА-ОВА Ігорю Шинкарюку та директору СДЮСШОР Вадиму Дьордю. Найголовніше, що дівчата отримали купу позитивних емоцій на цих змаганнях. На жаль, нам не вдалось здобути перемогу, але ми неодмінно зробимо відповідні висновки і будемо рухатись далі.”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!