СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 переміг на турнірі “Віра у майбутнє”

26-го червня у селі Довге проходив турнір  “Віра у майбутнє”. Серед 12-ти учасників був і наш СДЮСШОР U-10 (2014 р.н.). 
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-10 у груповій стадії:
СДЮСШОР –  ФК “Бронька”  3:1
СДЮСШОР – ФШ “Мукачево-3”    11:0
За підсумками групового етапу наші вихованці набрали максимальну кількість балів, що дозволило їм потрапити до півфіналу змагань. У цьому матчі ужгородці впевнено перемогли команду ФШ”Мукачево-1″ з рахунком 3:0. У фінальному матчі СДЮСШОРівці грали проти ФК “Севлюш” Виноградів. Ужгородці з самого початку гри заволоділи ініціативою і швидко вийшли вперед забивши 2 голи. Однак, виноградівцям вдалось зрівняти рахунок і звести матч до нічиї 2:2. У серії післяматчевих пенальті влучнішими були наші вихованці і здобули перемогу по пенальті з рахунком 3:1.
Отож, СДЮСШОР U-10 перемагає на турнірі “Віра у майбутнє”. Приз найкращого гравця команди на цьому турнірі отримав – Калій Василь.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-10 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 В’ячеслав Венцелович Пінковський : “Дітки молодці, адже вони продемонстрували гарний і змістовний футбол, завдяки, якому ми перемогли на цьому турнірі. Хочу подякувати батькам за палку підтримку у кожному матчі і також хочу подякувати ЗСУ за те, що завдяки їм у нас є можливість приймати участь у таких змаганнях.”
Слава Україні !!!
Героям Слава !!!
Слава ЗСУ !!!