СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Підсумкові результати команд СДЮСШОР у груповому раунді турніру на честь Андрія Гаваші

Завершився груповий раунд турніру на честь Андрія Гаваші. До вашої уваги підсумкові результати команд СДЮСШОР.
U-15
В останньому матчі групового раунду СДЮСШОР у закарпатському дербі грав проти АФУР «Минай». Матч вийшов доволі напруженим. СДЮСШОРівці в цілому більше володіли м’ячем, натомість Минайці грали від оборони і подекуди вибігали у небезпечні контратаки. Обидві команди мали нагоди для взяття воріт, але ніхто ними не скористався
Як підсумок, нульова нічия у закарпатському дербі. Цей результат був вигідніший нашим вихованцям, адже за підсумком зіграних матчів у групі, підопічні Михайла Стегури посіли 2-ге місце і в наступному раунді змагань зіграють за 3-тє місце проти ФК «Шахтар» Донецьк.
Матч за 3–4 місце
СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Шахтар» (Донецьк)
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст» Початок – 09:00
U-17
У 3-му турі СДЮСШОР зустрічався проти ДЮСШ ФАТ ТМП (Тернопіль).
У першому турі ужгородці переважали суперника. Було помітне бажання наших гравців здобути першу перемогу на цьому турнірі. Активними у складі СДЮСШОРу були : Попадинець Олександр, Боднарик Дмитро, Зан Олександр.  На жаль, ужгородцям не вдалось реалізувати свої нагоди. Натомість гості у другому таймі скористались своїм шансом і забили 2 голи.
Фінальний свисток арбітра, зафіксував перемогу ДЮСШ ФАТ ТМП (Тернопіль) з рахунком 2:0. В останньому матчі на цьому турнірі СДЮСШОР зіграє проти АФУР «Минай».
Матч за 7–8 місце
СДЮСШОР (Ужгород) – АФУР «Минай».
м. Ужгород, стадіон «Авангард», поле №2  Початок – 11:00