СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Завершився VІІІ турнір на честь Андрія Гаваші.

17-го серпня завершився VІІІ турнір на честь Андрія Гаваші.
Команда СДЮСШОР U-15 завершила змагання на досить високому 4-му місці, а команда СДЮСШОР U-17 посіла 8-ме місце.
До вашої уваги результати матчів команд СДЮСШОР в останній ігровий день.
U-15. Матч за 3–4 місце
СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Шахтар» (Донецьк)  0:2
U-17. Матч за 7–8 місце
СДЮСШОР (Ужгород) – АФУР «Минай».  0:3
Також, варто відзначити, що організатори змагань визнали нашого вихованця Олександра Поповича найкращим півзахисником турніру серед команд вікової категорії U-15.
Тренер команди СДЮСШОР U-15 Михайло Стегура : “Ми розпочали свою підготовку до сезону поступово. Протягом не повного місяця взяли участь в другому підготовчому турнірі до основних змагань сезону – чемпіонату ДЮФЛУ. Турнір на честь А. Гаваші завжди вважався одним з кращих в Україні. І завдяки нашим Збройним Силам України та обласному керівництву нашого футбольного краю проведення цих змагань було відновлено. Ми зіграли 4 гри з різними суперниками за класом та підбором гравців. Завдяки цьому ми мали змогу награвати різні аспекти гри. Кожну гру ми знімали на відео і на теоретичних заняттях аналіз матчу та власних помилок. Це значно сприяє покращенню гри команди. Вважаю команда виступила гідно. Ми намагались грати в комбінаційний та агресивний футбол, як в обороні так і в атаці. Через такі ігри намагаємось як найшвидше адаптувати нових гравців до нашої командної гри, до моїх вимог на полі і за полем, що звісно повинно вплинути на загальнокомандний результат і звичайно прогрес кожного футболіста індивідуально. Перед початком тренувальних зборів від нас перейшли два гравці основного складу Горбатовський Тимур в ФК «Шахтар» Донецьк, та Шевченко Єгор у ФК «ЛНЗ» Черкаси. Звичайно, я радий за хлопців і вже побажав їм розвитку у своїх нових командах. А ми працюємо далі, розвиваємо та знаходимо нових гравців, трохи перебудовуємо команду, працюємо над помилками і рухаємось далі. “
Тренер команди СДЮСШОР U-17 Олексій Січ : “У цьому турнірі в нас були кадрові проблеми і декілька гравців основного складу не змогли зіграти через отримані травми. Це дещо вплинуло на результат. Скажу відверто, я незадоволений результатом і грою команди на цьому турнірі. Ми зробимо відповідні висновки і будемо рухатись вперед.”