СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

В`ячеслав Пінковський : На зборах в основному ми будемо працювати над фізичною підговкою

Головний тренер команди СДЮСШОР U-17 В’ячеслав Венцелович Пінковський розповів про те як проходить підготовка до майбутнього сезону в ДЮФЛ України.
 – В’ячеслав Венцелович розкажіть детально, як ви проводите літнє міжсезоння ?
– До 25-го липня мої підопічні відпочивали. А з 25-го липня ми зібрались і почали потрохи тренуватись. Розпочали з втягуючих тренувань і поступово я підвищую навантаження. А 3-го серпня ми їдемо на збори в Дубки на 8 днів. Ну і перед зборами обов’язково проведемо медичний огляд всіх футболістів. А після зборів плануємо брати участь в міжнародному турнірі імені Андрія Гаваші.
– Над якими компонентами плануєте працювати з футболістами на зборах ?
– В нас є вже готовий розписаний план підготовки. В основному це будуть навантаження спрямовані на розвиток фізичних якостей. Я маю на увазі вправи на координацію, спритність та витривалість.
– Чи плануєте ви проведення спаринг-матчів на зборах ?
– Однозначно плануємо.  Було б чудово провести хоча б 3 або 4 матчі. Буду домовлятись про матчі з Невицьким, юнацькою командою села Баранинці, адже в них підібрана дуже хороша команда і буде цікаво з ними зіграти. Також проведемо двосторонній матч і йще планую знайти йще одного спаринг-партнера з ужгородського району.
– Які умови створені для підготовки команди в це літнє міжсезоння ?
– Умови дійсно хороші. Адже на стадіоні “Спартак” на якому ми базуємось в нас є все необхідне для якісного прогресу гравців. Біляше того ми отримали весь необхідний інвентар для тренувань. Ігрову форму фірми “Givova” та футбольні м`ячі “Select”. А в Дубках ми будемо жити в гірській місцевості там чудове повітря. Тренуватись будемо на футбольному полі в Невицькому і також будемо їздити в Ужгород на тренування, адже все дуже близько знаходиться. Команда буде забезпечена всім необхідним для якісних тренувань.
– Чи є нові гравці які з’явились в команді в це літнє міжсезоння ?
– Нам зараз дійсно потрібне кадрове підсилення. Адже ми втратили нашого воротаря, який поїхав в Угорщину і відповідно нам потрібен якісний гравець на цій позиції. Також два гравця нашої команди не дуже гарно з нами поступають, це Ференцик Вадим і Олень Максим. Вони вже не перший раз поїхали на перегляд до однієї з українських команд. І якщо вони нас покинуть це також буде дуже прикро. Але ми працюємо над поповненням нашого складу. І є навіть два перспективні новачки, але їхні прізвища я б не хотів називати. Також ведеться робота по запрошення йще декількох гравців з-за меж нашої області, адже в нас є прекрасні умови для комфортного проживання таких гравців.  І я думаю, що ми ще доукомплектуємось.