СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ Україна U-17. СДЮСШОР продовжує переможну серію

17-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 7-го туру чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали вінницьку “Прем’єр-Ниву”. Першими на футбольний газон вийшли команди вікових категорій U-17.
СДЮСШОР дуже активно розпочав матч, фактично з самого стартового свистка ужгородці заволоділи ігровою ініціативою. Перший гол був питанням часу і вже на 15-ій хвилині Кобеляш Ігор виграв верхову боротьбу і головою пробив у дальній кут воріт. Другий гол СДЮСШОР забив за декілька хвилин, відзначився Гладинець Артем. На 31-ій хвилині Годя Дмитро зробив рахунок 3:0. І крапку в першому таймі поставив Безик Едуард дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика.
У другому таймі СДЮСШОР продовжував домінувати на футбольному полі. Ужгородці створили багато стовідсоткових моментів. Голи могли забивати : Маюр Ігор, Напуда Валентин, Годя Дмитро, але реалізація підводила наших футболістів. Господарі забили все ж таки п’ятий гол в кінці матчу, результативний удар завдав Годя Дмитро, який оформив дубль.
Як підсумок, впевнена перемога підопічних Миколи Фанти з рахунком 5:0.